„Roto Frank“ atstovybė

Veikla:
  • Tiekimas

Roto įmonių grupė - lyderė daugiau nei 75 metus

Langai ir durys ne tik atveria erdves bet ir užtikrina saugumą. Apkaustai - jungtis tarp vidaus ir išorės – mums yra priemonė tikslui pasiekti. Mūsų tikslas: langų ir durų pagalba sukurti pridėtinę vertę žmonės.

Todėl mes kuriame sprendimus, protingai siejančius saugumą, energijos taupymą ir komfortą. Mūsų vardas visame pasaulyje garantuoja, kad mūsų apkaustų technika yra inovacinė, individuali ir saugi bendrų sprendimų sistema, sukurta vienos geriausių konstruktorių ir inžinierių komandos.

Mūsų, kaip ir daugelio sėkmingai veikiančių įmonių, istorija prasideda asmenybės vardu: Wilhelm Frank. Su savo idėjom – 1935 metais pirmaisiais pramoniniu būdu pagamintais dviejų varstymo krypčių apkaustais arba sulankstomais laiptais į pastogę – tapo jis srities Pradininku.

Įmonė įkurta 1935 ponų Wilhelm ir Elfriede O. Frank Štutgarte.

Motininė bendrovė Roto Frank AG, Leinfelden-Echterdingen, Vokietija.

Įstatinis kapitalas 50 Mio. EURŲ, 100% priklauso įkūrėjo šeimai Frank.

Apyvarta neto (2010): 641 Mio. EURŲ

Darbuotojų skaičius (2010): 4.000

Produktų programa - Įmonėje suformuotos dvi divizijos: DST (stogo langai, saulės technologijos ir laipteliai); FTT Langų ir durų technologijos

Pagrindiniai langų ir durų technologijos FTT divizijos produktai:

Atidaromų / Atidaromų–atverčiamų langų apkaustai Nuo 1935 metų, kai mūsų firmos įkūrėjas Vilhelmas Frankas išrado ir pramoniniu būdų pagamino apkaustus dviem kryptim varstomiems langams, šis išradimas ir šiandien veikia daugelyje pasaulio šalių. Šiuolaikinės sistemos leidžia langą ne tik atidaryti bet ir atversti naudojant tik vieną rankeną, tuo pačiu suteikdamos maksimalų komfortą ir saugumą. Roto NT, Roto Royal, Roto Designo, Roto PowerHinge, Roto Alu

Stumdomos sistemos. Komfortą mažai erdvei siūlo mūsų stumdomos sistemos, rekomenduojamos visur, kur į patalpos vidų ar į išorę atidaromi langai yra nepageidaujami ar galėtų trukdyti. Sudėtingos mechanikos ir lengvos eigos užraktų dėka, sistemos atidaromos ir uždaromos labai lengvai. Modulinės sistemos dėka, priklausomai nuo individualių poreikių, galima tarpusavyje derinti įvairius apkaustų variantus susijusius su saugumo komforto ir dizaino reikalavimais. Roto Patio S, Roto Patio Z, Roto Patio Life, Roto Patio 6080, Roto In-line Sliding

Į išorę varstomi langai. Į išorę atverčiama - arba atidaroma varčia: į išorę varstomi langai yra vertinami visame pasaulyje. Paprastas valdymas ir - taupantis vietą atidarymo būdas - optimalus patalpos ploto išnaudojimas daro tokius langus labai patraukliais. Taip pat esant padidintai vėjo apkrovai, pvz. pajūrio ruožuose, į išorę varstomi langai demonstruoja savo privalumus: vėjo slėgis dar stipriau prispaudžia varčia prie staktos. Roto Openaut.

Langinių apkaustai. Langinės yra puiki alternatyva klasikinėms išorinėms žaliuzėms. Mūsų Roto Fentro yra universalios, aukštos kokybės, lengvai montuojamos ir aukščiausios kokybės iki mažiausios detalės. Miltelinis dažymas saugoja plieninį detalių paviršių nuo bet kokio oro ar aplinkos įtakos. Iš anksto surinktos modulinės sistemos dėka montavimo darbas bus lengvas ir be klaidų. Roto Fentro

Langų rankenos. Langų rankenos kartu su profilių sistemomis kuria svarbiausią lango stilių. Mes siūlome visų spalvų ir formų rankenas, tampančias namų akcentais, klasikinio arba modernaus dizaino. Roto langų rankenos atitinka RAL reikalavimus dėl puikios technikos ir ilgalaikio funkcionavimo. Roto Line, Roto Swing.

Elektroniniai komponentai. Ką turi sugebėti daryti langai ir durys, kad iš tiesų būtų pavadinti protingais? Savarankiškai vėdinti patalpas ir automatiškai reaguoti į lietų ir vėją? Bendrauti su kitomis namų technologijomis? Nedelsiant pranešti, jei vagys mėgina įsilaužti arba langas nenorint paliktas atidarytas? Jeigu pasirinksite langus su Roto E-Tec, garantuotai gausite šiuos ir daug kitų privalumų – renovuojamuose namuose ir naujoje statyboje.

Stiklinimo priedai. Yra iš tiesų nematomų elementų, kurie turi reikšmingos įtakos tinkamam langų stiklinimui ir tuo pačiu jų ilgaamžiškumui. Kaip svarbus jungimasis ryšys, tarp rėmo ir stiklo paketo, stiklinimo kaladėlės ne tik užtikrina lango ilgaamžiškumą, bet ir saugią stiklo paketo padėtį per visą langų eksploatavimo laiką. Greta standartinių sprendimų mes siūlome daug specialių produktų ir priedų stiklinimo darbams.

Atsarginio išėjimo / Avarinio išėjimo durys. Plati mūsų produktų linija Roto DoorSafe siūlo ir patikimas daugiataškio uždarymo spynas avarinio išėjimo durims visuomeniniuose pastatuose (pvz. oro uostuose) pagal DIN EN 1125 ir atsarginiams išėjimams (pvz. biurų pastatams) pagal DIN EN 179. Mūsų naujos kartos unikali uždarymo kombinacija duris uždaro saugiai ir visada sandariai.

Įėjimo durys. Ilgaamžėms, sandarioms durims: turėdami paltų Roto Door asortimentą, esame labiausiai išbaigtas durų technologijų tiekėjas. Spynos, vyriai, slenksčių sistemos - viskas iš vienų rankų tenkinant kiekvieno individualius poreikius. Roto DoorSafe, Roto DoorBase, Roto DoorLine, Roto DoorPlus.

Roto know-how – gamybos optimizavimo paslauga. Roto gamybos optimizavimo koncepcija slepia savyje unikalią paslaugą langų ir durų gamintojams, kuri ženkliai gali padidinti atitinkamų operacijų vertę. Nuosekli orientacija į klientą yra tikrai patikima ir efektyvi, jeigu ji teikia išsamiausias ir labiausiai išskirtines pridėtinės vertės paslaugas. Būtent tai yra Roto gamybos optimizavimas. Mes, Roto, esame sėkmingi, jeigu mūsų klientai yra taip pat sėkmingi. Tai reiškia: mes patarsime ne tik apie produktus, bet ir padėsime gamybos optimizavime, įgūdžių mokyme, projektų valdyme, techninės įrangos projektavime ir dar daugiau.

Roto Lietuvoje: Atstovybė įkurta 1993 metais. Teikiame visą techninę informaciją ir pagalbą, techninę literatūrą, organizuojame mokymus.

Mūsų tikslas - dirbti kartu, siekiant padidinti pridėtinę vertę Jūsų verslui.

Daugiau informacijos: www.roto.lt